226.600 €
Prodaja, **LUX KUCA U ZASAVICI**
Okolno mesto - Zasavica
Kuća
2
358 m2
Prizemlje
43024

Na placu od 700 m2 nalazi se kuca od 358 m2 i tri garaze od 55 m2. kuca ima sedam soba, tri kupatila, pet balkona i dve terase celom duzinom kuce, veliki suvi podrum sa kotlarnicom i radionicom. Kuca je opremljena novim namestajem i BOSCH tehnikom koja ulazi u cenu. U cenu ne ulazi antikvitetni namestaj i kolekcionarske slike koje se vide na fotografijama, ali je za njih moguc dogovor. Pored kvalitetnog namestaja i tehnike u kuci su spanske plocice i najkvalitetnije sanitarije. Kuca je izolovana sa stiroporom od 10 cm i fasadom, a krov staklenom vunom od 25 cm. Internet je velike brzine, struja trofazna, grejanje centralno na cvrsto gorivo, ali je gasovod postavljen u selu i ove jeseni se ocekuje prikljucenje. U dvoristu je predvidjeno mesto za bazen. 

U blizini je rezervat prirode zasavica i reka Sava, Sremska Mitrovica na 4 km. Aerodrum Beograd 38 min, a do centra 50 minuta.

Ovu kucu svakako treba pogledati. Sve informacije na broj 0611436777

GREJANJE - CG, GARAŽA, PARKING, NOVOGRADNJA, TERASA, LOĐA, VIDEO NADZOR, KTV - INTERNET, TELEFON, KLIMA, VIŠESPRATNA KUĆA, PODRUM, OSTAVA, POMOĆNI OBJEKAT, DVORIŠTE, ŠPORET, FRIŽIDER, VEŠ MAŠINA, SUDOMAŠINA, PLAKARI, KUHINJSKI ELEMENTI
Preuzmite PDF
2021. Sva prava zadržana. ProAgent021.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.