Uslovi korišćenja sajta

Hvala što ste posetili naš internet sajt. Vaš pristup, kao i korišćenje ovog našeg internet sajta (u daljem tekstu: internet sajt/Sajt) podleže ovim uslovima korišćenja i važećim zakonskim propisima koji uređuju ovu oblast.

Sajt www.proagent021.rs u vlasništvu je "Pro Agent 021" koja njime i upravlja. Pristupom i korišćenjem internet sajta, prihvatate bez ograničenja, ove uslove korišćenja. Korišćenjem sajta ili, gde je to moguće, tako što ćete potvrditi da prihvatate ili se slažete sa Uslovima korišćenja kada je ova opcija na raspolaganju, Vi prihvatate i potvrđujete da ste saglasni i da ćete se pridržavati ovih Uslova korišćenja i naše politike privatnosti, i koja je putem upućivanja inkorporirana u ove Uslove korišćenja. Ako ne prihvatate ove Uslove korišćenja ili Politiku privatnosti, ne smete pristupiti Sajtu niti koristiti Sajt.

VLASNIŠTVO SADRŽAJA

Internet sajt i svi tekstovi, logotipi, grafika, slike, audio materijal i ostali materijal na ovom internet sajtu (u daljem tekstu: Sadržaj), jesu autorsko pravo ili vlasništvo "Pro Agent 021" ili su na internet sajt postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Korišćenje Sadržaja, osim na način opisan u ovim uslovima korišćenja, bez pisane dozvole vlasnika Sadržaja je strogo zabranjeno.

UPOTREBA INTERNET SAJTA

Sadržaj internet sajta može sadržati netačne podatke ili štamparske greške. Promene na internet sajtu se mogu napraviti periodično u bilo kom trenutku i bez obaveštenja. Međutim, "Pro Agent 021" se ne obavezuje da redovno ažurira informacije sadržane na ovom internet sajtu. Takođe, "Pro Agent 021" ne garantuje da će internet sajt funkcionisati bez prekida ili grešaka, da će nedostaci biti blagovremeno ispravljani ili da je internet sajt kompatibilan sa vašim hardverom ili softverom.

Saglasni ste da nećete:

  • Koristiti Sajt na bilo koji način koji bi mogao da onesposobi, preoptereti, ošteti, ili pogorša Sajt ili onemogući korišćenje Sajta od strane bilo kog drugog lica, uključujući i njihovu sposobnost da se uključe u aktivnosti u realnom vremenu putem Sajta;
  • Koristiti robote, paukove ili druge automatske uređaje, načine ili sredstva da pristupite Sajtu u bilo koju svrhu, uključujući i monitoring i kopiranje bilo kog materijala na Sajtu;
  • Koristiti manuelne procese da biste nadgledali ili kopirali materijal na Sajtu ili u bilo koju drugu neovlašćenu svrhu bez našeg prethodnog pisanog odobrenja;
  • Koristiti bilo kakav uređaj, softver ili metodu koji ometaju pravilan rad Sajta;
  • Ubaciti viruse, trojanske konje, crve, logičke bombe ili drugi materijal koji je zlonameran ili tehnološki štetan;
  • Pokušati da dobijete neovlašćeni pristup, ometati, oštetiti ili poremetiti neke delove Sajta, servera na kome se čuva Sajt, ili bilo kog servera, računara ili baze podataka koji su povezani sa Sajtom;
  • Napasti Sajt putem napada uskraćivanja servisa ili distribuiranih napada uskraćivanja servisa;
  • Na drugi način pokušati da onemogućite pravilan rad Sajta.

OSLANJANJE NA OBJAVLJENE INFORMACIJE

Informacije predstavljene na Sajtu ili putem njega dostupne su isključivo u opšte informativne svrhe. Ne garantujemo tačnost, potpunost ili korisnost ovih informacija. Bilo kakvo oslanjanje na takve informacije je strogo na Vaš sopstveni rizik. Odričemo se bilo kakve obaveze i odgovornosti koje su posledica Vašeg oslanjanja na takav materijal ili bilo kog drugog posetioca na sajtu, ili bilo koga ko može da bude obavešten o njegovom sadržaju.

IZUZEĆE OD ODGOVONOSTI

Internet sajt koristite na sopstveni rizik. "Pro Agent 021" nije odgovoran za materijalnu ili nematerijalnu štetu, direktnu ili indirektnu koja nastane iz korišćenja ili je u nekoj vezi sa korišćenjem internet sajta ili njegovog Sadržaja.

2021. Sva prava zadržana. ProAgent021.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.