97.500 €
Prodaja, **SUPER PONUDA**
Novi Sad - Podbara
2.0 soban
1
54 m2
3 sprat
42994

2.0 stan od 54kv sa kuhinjom i trpezarijom u sklopu dnevnog boravka i odvojenom većom sobom. Grejanje je centralno na gas, topao i osunčan stan sa terasom i ostavom. Stan je dvorišno okrenut sa parking mestom i sa dve klime. U blizini Gundulićeve škole na Podbari na 10 min hoda do Zmaj Jovine ulice i na 3 min od supermarketa i jednog dela Doma Zdravlja sa lekarom opšte prakse. U zgradi postoji optički kabal SBBa i MTSa. Stan se prodaje polunamešten ili prazan, na 3.spratu je bez lifta i svaki sprat ima 2 međuplatforme pa stepenište nije strmo. Postoji mogućnost ugranje lifta u dogovoru sa investitirom kao kompenzacija. Zgrada poseduje svoju grejnu podstanicu sa kojom se reguliše temperatura i grejanje se plaća samo u grejnoj sezoni od 30-50e.

 

 Vlasnik 1/1

GREJANJE - Gas, PARKING, TERASA, INTERFON, KTV - INTERNET, TELEFON, KLIMA, OSTAVA, ŠPORET, FRIŽIDER, VEŠ MAŠINA, PLAKARI, KUHINJSKI ELEMENTI
Preuzmite PDF
2021. Sva prava zadržana. ProAgent021.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.